Atıf Formatları
Uygulamalı Türk Mutfağı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. GÜLDEMİR, "Türk Mutfağında Deniz Ürünleri ile Hazırlanan Yemekler," In Uygulamalı Türk Mutfağı , Ankara: Nobel Yayıncılık, 2020, pp.196-207.

GÜLDEMİR, O. Türk Mutfağında Deniz Ürünleri ile Hazırlanan Yemekler. 2020. In Uygulamalı Türk Mutfağı , Nobel Yayıncılık, Ankara, 196-207.

GÜLDEMİR, O., (2020). Türk Mutfağında Deniz Ürünleri ile Hazırlanan Yemekler. Uygulamalı Türk Mutfağı (pp.196-207), Ankara: Nobel Yayıncılık.

GÜLDEMİR, OSMAN. "Türk Mutfağında Deniz Ürünleri ile Hazırlanan Yemekler." In Uygulamalı Türk Mutfağı , 196-207. Ankara: Nobel Yayıncılık, 2020

GÜLDEMİR, OSMAN. "Türk Mutfağında Deniz Ürünleri ile Hazırlanan Yemekler." Uygulamalı Türk Mutfağı , Nobel Yayıncılık, 2020, pp.196-207.

GÜLDEMİR, O. (2020) "Türk Mutfağında Deniz Ürünleri ile Hazırlanan Yemekler", Uygulamalı Türk Mutfağı . Ankara: Nobel Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={OSMAN GÜLDEMİR}, chaptertitle={Türk Mutfağında Deniz Ürünleri ile Hazırlanan Yemekler}, booktitle={ Uygulamalı Türk Mutfağı}, publisher={Nobel Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }