Atıf Formatları
Tüketicilerin Restoran Tercihlerinde Fiziksel Kanıtların Rolünün İncelenmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KAMA And B. Z. ERDOĞAN, "Tüketicilerin Restoran Tercihlerinde Fiziksel Kanıtların Rolünün İncelenmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma," 16. Ulusal Turizm Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.20-35, 2015

KAMA, S. And ERDOĞAN, B. Z. 2015. Tüketicilerin Restoran Tercihlerinde Fiziksel Kanıtların Rolünün İncelenmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma. 16. Ulusal Turizm Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 20-35.

KAMA, S., & ERDOĞAN, B. Z., (2015). Tüketicilerin Restoran Tercihlerinde Fiziksel Kanıtların Rolünün İncelenmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma . 16. Ulusal Turizm Kongresi (pp.20-35). Çanakkale, Turkey

KAMA, SELİN, And BAYRAM ZAFER ERDOĞAN. "Tüketicilerin Restoran Tercihlerinde Fiziksel Kanıtların Rolünün İncelenmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma," 16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2015

KAMA, SELİN And ERDOĞAN, BAYRAM Z. . "Tüketicilerin Restoran Tercihlerinde Fiziksel Kanıtların Rolünün İncelenmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma." 16. Ulusal Turizm Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.20-35, 2015

KAMA, S. And ERDOĞAN, B. Z. (2015) . "Tüketicilerin Restoran Tercihlerinde Fiziksel Kanıtların Rolünün İncelenmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma." 16. Ulusal Turizm Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.20-35.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SELİN KAMA And author={BAYRAM ZAFER ERDOĞAN}, title={Tüketicilerin Restoran Tercihlerinde Fiziksel Kanıtların Rolünün İncelenmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma}, congress name={16. Ulusal Turizm Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2015}, pages={20-35} }