Atıf Formatları
Kovid-19 Salgını Döneminde Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının ve Yeme Tutumunun Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. UZDİL Et Al. , "Kovid-19 Salgını Döneminde Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının ve Yeme Tutumunun Değerlendirilmesi," 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey, 2021

UZDİL, Z. Et Al. 2021. Kovid-19 Salgını Döneminde Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının ve Yeme Tutumunun Değerlendirilmesi. 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , (Aydın, Turkey).

UZDİL, Z., KAYA, S., & HIZLI GÜLDEMİR, H., (2021). Kovid-19 Salgını Döneminde Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının ve Yeme Tutumunun Değerlendirilmesi . 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Turkey

UZDİL, ZEYNEP, SEDA KAYA, And HİLAL HIZLI GÜLDEMİR. "Kovid-19 Salgını Döneminde Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının ve Yeme Tutumunun Değerlendirilmesi," 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Turkey, 2021

UZDİL, ZEYNEP Et Al. "Kovid-19 Salgını Döneminde Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının ve Yeme Tutumunun Değerlendirilmesi." 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey, 2021

UZDİL, Z. KAYA, S. And HIZLI GÜLDEMİR, H. (2021) . "Kovid-19 Salgını Döneminde Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının ve Yeme Tutumunun Değerlendirilmesi." 4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi , Aydın, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEYNEP UZDİL Et Al. }, title={Kovid-19 Salgını Döneminde Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının ve Yeme Tutumunun Değerlendirilmesi}, congress name={4. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2021}}