Atıf Formatları
Otizm spektrum bozukluğu olan bireylere yiyecek-içecek hazırlama becerilerinin öğretildiği çalışmaların incelenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. DOĞAN And Y. ERGENEKON, "Otizm spektrum bozukluğu olan bireylere yiyecek-içecek hazırlama becerilerinin öğretildiği çalışmaların incelenmesi.," 28. Ulusal Özel Eğitim Kongresi , Turkey, 2018

DOĞAN, S. And ERGENEKON, Y. 2018. Otizm spektrum bozukluğu olan bireylere yiyecek-içecek hazırlama becerilerinin öğretildiği çalışmaların incelenmesi.. 28. Ulusal Özel Eğitim Kongresi , (Turkey).

DOĞAN, S., & ERGENEKON, Y., (2018). Otizm spektrum bozukluğu olan bireylere yiyecek-içecek hazırlama becerilerinin öğretildiği çalışmaların incelenmesi. . 28. Ulusal Özel Eğitim Kongresi, Turkey

DOĞAN, SERAP, And YASEMİN ERGENEKON. "Otizm spektrum bozukluğu olan bireylere yiyecek-içecek hazırlama becerilerinin öğretildiği çalışmaların incelenmesi.," 28. Ulusal Özel Eğitim Kongresi, Turkey, 2018

DOĞAN, SERAP And ERGENEKON, YASEMİN. "Otizm spektrum bozukluğu olan bireylere yiyecek-içecek hazırlama becerilerinin öğretildiği çalışmaların incelenmesi.." 28. Ulusal Özel Eğitim Kongresi , Turkey, 2018

DOĞAN, S. And ERGENEKON, Y. (2018) . "Otizm spektrum bozukluğu olan bireylere yiyecek-içecek hazırlama becerilerinin öğretildiği çalışmaların incelenmesi.." 28. Ulusal Özel Eğitim Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SERAP DOĞAN And author={YASEMİN ERGENEKON}, title={Otizm spektrum bozukluğu olan bireylere yiyecek-içecek hazırlama becerilerinin öğretildiği çalışmaların incelenmesi.}, congress name={28. Ulusal Özel Eğitim Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}