N. DEĞİRMENCİOĞLU And D. ÇİÇEK, "Gıda Hijyeni ve Güvenliği Açısından Otel Mutfak Planlamasında Gerekli Koşullar," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.1, no.2, pp.48-59, 2004
DEĞİRMENCİOĞLU, N. And ÇİÇEK, D. 2004. Gıda Hijyeni ve Güvenliği Açısından Otel Mutfak Planlamasında Gerekli Koşullar. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.1, no.2 , 48-59.
DEĞİRMENCİOĞLU, N., & ÇİÇEK, D., (2004). Gıda Hijyeni ve Güvenliği Açısından Otel Mutfak Planlamasında Gerekli Koşullar. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.1, no.2, 48-59.
DEĞİRMENCİOĞLU, NURCAN, And DÖNÜŞ ÇİÇEK. "Gıda Hijyeni ve Güvenliği Açısından Otel Mutfak Planlamasında Gerekli Koşullar," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.1, no.2, 48-59, 2004
DEĞİRMENCİOĞLU, NURCAN And ÇİÇEK, DÖNÜŞ. "Gıda Hijyeni ve Güvenliği Açısından Otel Mutfak Planlamasında Gerekli Koşullar." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.1, no.2, pp.48-59, 2004
DEĞİRMENCİOĞLU, N. And ÇİÇEK, D. (2004) . "Gıda Hijyeni ve Güvenliği Açısından Otel Mutfak Planlamasında Gerekli Koşullar." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.1, no.2, pp.48-59.
@article{article, author={NURCAN DEĞİRMENCİOĞLU And author={DÖNÜŞ ÇİÇEK}, title={Gıda Hijyeni ve Güvenliği Açısından Otel Mutfak Planlamasında Gerekli Koşullar}, journal={Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi}, year=2004, pages={48-59} }