M. Özgür Göde Et Al. , "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN," In İşletme ve Finans Yazıları-III , Ankara: Beta Yayınevi, 2019, pp.15-30.
Özgür Göde, M. Et Al. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN. 2019. In İşletme ve Finans Yazıları-III , Beta Yayınevi, Ankara, 15-30.
Özgür Göde, M., Ekincek, S., & Yüncü, H. R., (2019). SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN. İşletme ve Finans Yazıları-III (pp.15-30), Ankara: Beta Yayınevi.
Özgür Göde, MERVE, SEMA EKİNCEK, And HİLMİ RAFET YÜNCÜ. "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN." In İşletme ve Finans Yazıları-III , 15-30. Ankara: Beta Yayınevi, 2019
Özgür Göde, MERVE Ö. Et Al. "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN." İşletme ve Finans Yazıları-III , Beta Yayınevi, 2019, pp.15-30.
Özgür Göde, M. Ekincek, S. And Yüncü, H. R. (2019) "SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN", İşletme ve Finans Yazıları-III . Ankara: Beta Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MERVE ÖZGÜR GÖDE Et Al. }, chaptertitle={SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN}, booktitle={ İşletme ve Finans Yazıları-III}, publisher={Beta Yayınevi}, city={Ankara},year={2019} }