N. ÖZDEMİR Et Al. , "Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi," THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, pp.947-956, 2019
ÖZDEMİR, N. Et Al. 2019. Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi. THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67 , 947-956.
ÖZDEMİR, N., AK, S., & ÖNÇEL, S., (2019). Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi. THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, 947-956.
ÖZDEMİR, NECİP, SERKAN AK, And SİBEL ÖNÇEL. "Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi," THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, 947-956, 2019
ÖZDEMİR, NECİP Et Al. "Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi." THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, pp.947-956, 2019
ÖZDEMİR, N. AK, S. And ÖNÇEL, S. (2019) . "Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi." THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, pp.947-956.
@article{article, author={NECİP ÖZDEMİR Et Al. }, title={Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi}, journal={THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH}, year=2019, pages={947-956} }