Atıf Formatları
Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ÖZDEMİR Et Al. , "Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi," THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, pp.947-956, 2019

ÖZDEMİR, N. Et Al. 2019. Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi. THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67 , 947-956.

ÖZDEMİR, N., AK, S., & ÖNÇEL, S., (2019). Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi. THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, 947-956.

ÖZDEMİR, NECİP, SERKAN AK, And SİBEL ÖNÇEL GÜLER. "Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi," THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, 947-956, 2019

ÖZDEMİR, NECİP Et Al. "Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi." THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, pp.947-956, 2019

ÖZDEMİR, N. AK, S. And ÖNÇEL, S. (2019) . "Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi." THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH , vol.12, no.67, pp.947-956.

@article{article, author={NECİP ÖZDEMİR Et Al. }, title={Lisans Düzeyinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimi Alan Öğrencilerin Kariyer Yapma İsteklerinin Belirlenmesi}, journal={THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH}, year=2019, pages={947-956} }