Atıf Formatları
215Z049 Yeni Bir Reçine Sentezlenerek Katı Faz Ekstraksiyonu Ile Çeşitli Baklagil Ve Kutu İçecek Örneklerinde Bazı Eser Elementlerin Tayini
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Ö. CAN, "215Z049 Yeni Bir Reçine Sentezlenerek Katı Faz Ekstraksiyonu Ile Çeşitli Baklagil Ve Kutu İçecek Örneklerinde Bazı Eser Elementlerin Tayini," 2015

CAN, N. Ö. 2015. 215Z049 Yeni Bir Reçine Sentezlenerek Katı Faz Ekstraksiyonu Ile Çeşitli Baklagil Ve Kutu İçecek Örneklerinde Bazı Eser Elementlerin Tayini. .

CAN, N. Ö., (2015). 215Z049 Yeni Bir Reçine Sentezlenerek Katı Faz Ekstraksiyonu Ile Çeşitli Baklagil Ve Kutu İçecek Örneklerinde Bazı Eser Elementlerin Tayini . .

CAN, NAFİZ. 215Z049 Yeni Bir Reçine Sentezlenerek Katı Faz Ekstraksiyonu Ile Çeşitli Baklagil Ve Kutu İçecek Örneklerinde Bazı Eser Elementlerin Tayini. , 2015

CAN, NAFİZ Ö. . "215Z049 Yeni Bir Reçine Sentezlenerek Katı Faz Ekstraksiyonu Ile Çeşitli Baklagil Ve Kutu İçecek Örneklerinde Bazı Eser Elementlerin Tayini." 2015

CAN, N. Ö. (2015). "215Z049 Yeni Bir Reçine Sentezlenerek Katı Faz Ekstraksiyonu Ile Çeşitli Baklagil Ve Kutu İçecek Örneklerinde Bazı Eser Elementlerin Tayini", .

@expertreport{expertreport, author ={NAFİZ ÖNCÜ CAN}, title={215Z049 Yeni Bir Reçine Sentezlenerek Katı Faz Ekstraksiyonu Ile Çeşitli Baklagil Ve Kutu İçecek Örneklerinde Bazı Eser Elementlerin Tayini}, corporate={}, city={},year={2015} }