İ. Kazkondu Et Al. , "Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi," 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , vol.1, Antalya, Turkey, pp.1156-1165, 2017
Kazkondu, İ. Et Al. 2017. Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi. 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , (Antalya, Turkey), 1156-1165.
Kazkondu, İ., Kadam, S., & Şallı, G., (2017). Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi . 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi (pp.1156-1165). Antalya, Turkey
Kazkondu, İhsan, Sercan Kadam, And GÖKHAN ŞALLI. "Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi," 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
Kazkondu, İhsan Et Al. "Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi." 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1156-1165, 2017
Kazkondu, İ. Kadam, S. And Şallı, G. (2017) . "Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi." 1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1156-1165.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İhsan Kazkondu Et Al. }, title={Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi}, congress name={1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1156-1165} }