Atıf Formatları
Gastronominin Temelleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Yıldız, "Gastronomi Disiplini ve İlişkileri," In Gastronominin Temelleri , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2020, pp.32-59.

Yıldız, E. Gastronomi Disiplini ve İlişkileri. 2020. In Gastronominin Temelleri , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 32-59.

Yıldız, E., (2020). Gastronomi Disiplini ve İlişkileri. Gastronominin Temelleri (pp.32-59), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.

Yıldız, EMRAH. "Gastronomi Disiplini ve İlişkileri." In Gastronominin Temelleri , 32-59. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2020

Yıldız, EMRAH. "Gastronomi Disiplini ve İlişkileri." Gastronominin Temelleri , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2020, pp.32-59.

Yıldız, E. (2020) "Gastronomi Disiplini ve İlişkileri", Gastronominin Temelleri . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={EMRAH YILDIZ}, chaptertitle={Gastronomi Disiplini ve İlişkileri}, booktitle={ Gastronominin Temelleri}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2020} }