Atıf Formatları
Temel Mutfak Teknikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Yıldız, "Soslar ve Çorbalar," In Temel Mutfak Teknikleri , Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, 2016, pp.60-81.

Yıldız, E. Soslar ve Çorbalar. 2016. In Temel Mutfak Teknikleri , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, 60-81.

Yıldız, E., (2016). Soslar ve Çorbalar. Temel Mutfak Teknikleri (pp.60-81), Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239.

Yıldız, EMRAH. "Soslar ve Çorbalar." In Temel Mutfak Teknikleri , 60-81. Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, 2016

Yıldız, EMRAH. "Soslar ve Çorbalar." Temel Mutfak Teknikleri , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, 2016, pp.60-81.

Yıldız, E. (2016) "Soslar ve Çorbalar", Temel Mutfak Teknikleri . Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239.

@bookchapter{bookchapter, author ={EMRAH YILDIZ}, chaptertitle={Soslar ve Çorbalar}, booktitle={ Temel Mutfak Teknikleri}, publisher={T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239}, city={Eskişehir},year={2016} }