Ş. BAŞAR And M. M. KARAOĞLU, "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi," Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı , Gümüşhane, Turkey, 2021
BAŞAR, Ş. And KARAOĞLU, M. M. 2021. Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi. Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı , (Gümüşhane, Turkey).
BAŞAR, Ş., & KARAOĞLU, M. M., (2021). Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi . Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı, Gümüşhane, Turkey
BAŞAR, ŞULE, And MEHMET MURAT KARAOĞLU. "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi," Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı, Gümüşhane, Turkey, 2021
BAŞAR, ŞULE And KARAOĞLU, MEHMET M. . "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi." Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı , Gümüşhane, Turkey, 2021
BAŞAR, Ş. And KARAOĞLU, M. M. (2021) . "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi." Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı , Gümüşhane, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞULE BAŞAR And author={MEHMET MURAT KARAOĞLU}, title={Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı}, city={Gümüşhane}, country={Turkey}, year={2021}}