Atıf Formatları
Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. BAŞAR And M. M. KARAOĞLU, "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi," Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı , Gümüşhane, Turkey, 2021

BAŞAR, Ş. And KARAOĞLU, M. M. 2021. Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi. Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı , (Gümüşhane, Turkey).

BAŞAR, Ş., & KARAOĞLU, M. M., (2021). Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi . Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı, Gümüşhane, Turkey

BAŞAR, ŞULE, And MEHMET MURAT KARAOĞLU. "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi," Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı, Gümüşhane, Turkey, 2021

BAŞAR, ŞULE And KARAOĞLU, MEHMET M. . "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi." Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı , Gümüşhane, Turkey, 2021

BAŞAR, Ş. And KARAOĞLU, M. M. (2021) . "Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi." Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı , Gümüşhane, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞULE BAŞAR And author={MEHMET MURAT KARAOĞLU}, title={Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı}, city={Gümüşhane}, country={Turkey}, year={2021}}