Atıf Formatları
Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ÖZDEMİR And E. ZENCİR, "Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.18-27, 2017

ÖZDEMİR, B. And ZENCİR, E. 2017. Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2 , 18-27.

ÖZDEMİR, B., & ZENCİR, E., (2017). Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 18-27.

ÖZDEMİR, BUĞRA, And EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ. "Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 18-27, 2017

ÖZDEMİR, BUĞRA And ZENCİR, EBRU Z. . "Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.18-27, 2017

ÖZDEMİR, B. And ZENCİR, E. (2017) . "Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.18-27.

@article{article, author={BUĞRA ÖZDEMİR And author={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, title={Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={18-27} }