D. ÇİÇEK, "Sürdürülebilir Restoran Uygulamaları," In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020, pp.75-103.
ÇİÇEK, D. Sürdürülebilir Restoran Uygulamaları. 2020. In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Eskişehir, 75-103.
ÇİÇEK, D., (2020). Sürdürülebilir Restoran Uygulamaları. Gastronomi ve Sürdürülebilirlik (pp.75-103), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.
ÇİÇEK, DÖNÜŞ. "Sürdürülebilir Restoran Uygulamaları." In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , 75-103. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020
ÇİÇEK, DÖNÜŞ. "Sürdürülebilir Restoran Uygulamaları." Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020, pp.75-103.
ÇİÇEK, D. (2020) "Sürdürülebilir Restoran Uygulamaları", Gastronomi ve Sürdürülebilirlik . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.
@bookchapter{bookchapter, author ={DÖNÜŞ ÇİÇEK}, chaptertitle={Sürdürülebilir Restoran Uygulamaları}, booktitle={ Gastronomi ve Sürdürülebilirlik}, publisher={Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi}, city={Eskişehir},year={2020} }