Atıf Formatları
“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. AKOĞLAN KOZAK And B. BALTALI, "“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, pp.13-33, 2021

AKOĞLAN KOZAK, M. And BALTALI, B. 2021. “Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1 , 13-33.

AKOĞLAN KOZAK, M., & BALTALI, B., (2021). “Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, 13-33.

AKOĞLAN KOZAK, MERYEM, And MERYEM AKOĞLAN KOZAK. "“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, 13-33, 2021

AKOĞLAN KOZAK, MERYEM A. And BALTALI, MERYEM A. . "“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, pp.13-33, 2021

AKOĞLAN KOZAK, M. And BALTALI, B. (2021) . "“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.5, no.1, pp.13-33.

@article{article, author={MERYEM AKOĞLAN KOZAK And author={MERYEM AKOĞLAN KOZAK}, title={“Sous-Vide” Tekniğinin Pişirme Süreci Kapsamında Değerlendirilmesi}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2021, pages={13-33} }