E. ZENCİR ÇİFTÇİ, "Gastronomi ve Sürdürülebilirlik," In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.492-502.
ZENCİR ÇİFTÇİ, E. Gastronomi ve Sürdürülebilirlik. 2021. In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi , Detay Yayıncılık, Ankara, 492-502.
ZENCİR ÇİFTÇİ, E., (2021). Gastronomi ve Sürdürülebilirlik. Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi (pp.492-502), Ankara: Detay Yayıncılık.
ZENCİR ÇİFTÇİ, EBRU. "Gastronomi ve Sürdürülebilirlik." In Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi , 492-502. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021
ZENCİR ÇİFTÇİ, EBRU Z. . "Gastronomi ve Sürdürülebilirlik." Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi , Detay Yayıncılık, 2021, pp.492-502.
ZENCİR ÇİFTÇİ, E. (2021) "Gastronomi ve Sürdürülebilirlik", Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, chaptertitle={Gastronomi ve Sürdürülebilirlik}, booktitle={ Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }