G. ÖZKAN And E. ZENCİR, "Anadolu Üniversitesi GMS Akademisyenlerinin Boş Zaman Faaliyetlerinde Mutfağın Yeri Üzerine Nitel Bir Araştırma," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.2, no.1, pp.80-86, 2019
ÖZKAN, G. And ZENCİR, E. 2019. Anadolu Üniversitesi GMS Akademisyenlerinin Boş Zaman Faaliyetlerinde Mutfağın Yeri Üzerine Nitel Bir Araştırma. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.2, no.1 , 80-86.
ÖZKAN, G., & ZENCİR, E., (2019). Anadolu Üniversitesi GMS Akademisyenlerinin Boş Zaman Faaliyetlerinde Mutfağın Yeri Üzerine Nitel Bir Araştırma. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.2, no.1, 80-86.
ÖZKAN, GİZEM, And EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ. "Anadolu Üniversitesi GMS Akademisyenlerinin Boş Zaman Faaliyetlerinde Mutfağın Yeri Üzerine Nitel Bir Araştırma," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.2, no.1, 80-86, 2019
ÖZKAN, GİZEM And ZENCİR, EBRU Z. . "Anadolu Üniversitesi GMS Akademisyenlerinin Boş Zaman Faaliyetlerinde Mutfağın Yeri Üzerine Nitel Bir Araştırma." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.2, no.1, pp.80-86, 2019
ÖZKAN, G. And ZENCİR, E. (2019) . "Anadolu Üniversitesi GMS Akademisyenlerinin Boş Zaman Faaliyetlerinde Mutfağın Yeri Üzerine Nitel Bir Araştırma." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.2, no.1, pp.80-86.
@article{article, author={GİZEM ÖZKAN And author={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, title={Anadolu Üniversitesi GMS Akademisyenlerinin Boş Zaman Faaliyetlerinde Mutfağın Yeri Üzerine Nitel Bir Araştırma}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2019, pages={80-86} }