Atıf Formatları
Mutfağın Dünyasını Anlamak: Türkiye’de Aşçılığın Değişen Pratikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AKARÇAY, "Mutfağın Dünyasını Anlamak: Türkiye’de Aşçılığın Değişen Pratikleri," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey, 2018

AKARÇAY, E. 2018. Mutfağın Dünyasını Anlamak: Türkiye’de Aşçılığın Değişen Pratikleri. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Kocaeli, Turkey).

AKARÇAY, E., (2018). Mutfağın Dünyasını Anlamak: Türkiye’de Aşçılığın Değişen Pratikleri . Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Turkey

AKARÇAY, ERHAN. "Mutfağın Dünyasını Anlamak: Türkiye’de Aşçılığın Değişen Pratikleri," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Turkey, 2018

AKARÇAY, ERHAN. "Mutfağın Dünyasını Anlamak: Türkiye’de Aşçılığın Değişen Pratikleri." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey, 2018

AKARÇAY, E. (2018) . "Mutfağın Dünyasını Anlamak: Türkiye’de Aşçılığın Değişen Pratikleri." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kocaeli, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ERHAN AKARÇAY}, title={Mutfağın Dünyasını Anlamak: Türkiye’de Aşçılığın Değişen Pratikleri}, congress name={Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2018}}