P. ŞENEL, "21. YÜZYILDAKİ YEMEK OLGUSUNUN FÜTÜRİZM KAPSAMINDA KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.4, pp.1759-1769, 2023
ŞENEL, P. 2023. 21. YÜZYILDAKİ YEMEK OLGUSUNUN FÜTÜRİZM KAPSAMINDA KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.4 , 1759-1769.
ŞENEL, P., (2023). 21. YÜZYILDAKİ YEMEK OLGUSUNUN FÜTÜRİZM KAPSAMINDA KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.4, 1759-1769.
ŞENEL, PINAR. "21. YÜZYILDAKİ YEMEK OLGUSUNUN FÜTÜRİZM KAPSAMINDA KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.4, 1759-1769, 2023
ŞENEL, PINAR. "21. YÜZYILDAKİ YEMEK OLGUSUNUN FÜTÜRİZM KAPSAMINDA KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.4, pp.1759-1769, 2023
ŞENEL, P. (2023) . "21. YÜZYILDAKİ YEMEK OLGUSUNUN FÜTÜRİZM KAPSAMINDA KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.4, pp.1759-1769.
@article{article, author={PINAR ŞENEL}, title={21. YÜZYILDAKİ YEMEK OLGUSUNUN FÜTÜRİZM KAPSAMINDA KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2023, pages={1759-1769} }