Atıf Formatları
Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Yıldız, "Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler," In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 , Çanakkale: Paradigma Akademi, 2021, pp.77-105.

Yıldız, E. Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler. 2021. In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 , Paradigma Akademi, Çanakkale, 77-105.

Yıldız, E., (2021). Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler. Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 (pp.77-105), Çanakkale: Paradigma Akademi.

Yıldız, EMRAH. "Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler." In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 , 77-105. Çanakkale: Paradigma Akademi, 2021

Yıldız, EMRAH. "Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler." Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 , Paradigma Akademi, 2021, pp.77-105.

Yıldız, E. (2021) "Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler", Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 . Çanakkale: Paradigma Akademi.

@bookchapter{bookchapter, author ={EMRAH YILDIZ}, chaptertitle={Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler}, booktitle={ Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1}, publisher={Paradigma Akademi}, city={Çanakkale},year={2021} }