Atıf Formatları
Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. EKİNCEK Et Al. Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi. : Nobel Yayınevi2022, pp.264

EKİNCEK, S. Et Al. 2022. Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi . Nobel Yayınevi.

EKİNCEK, S., ÖZGÜR GÖDE, M., SEZEREL, H., ÖZOĞUL BALYALI, T., SİPAHİ, S., BABADAĞ, G., ... SARİBAŞ, S.(2022). Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi . EKİNCEK SEMA (Ed.). : Nobel Yayınevi.

EKİNCEK, SEMA Et Al. Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi : Nobel Yayınevi, 2022

EKİNCEK, SEMA Et Al. Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi . Nobel Yayınevi, 2022.

EKİNCEK, S. Et Al. (2022) Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi . 1st edn. : Nobel Yayınevi.

@book{book, author={SEMA EKİNCEK Et Al. }, title={Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi}, publisher={Nobel Yayınevi}, year={2022} }