Atıf Formatları
Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. UYANIK, "Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği," II. Rize Turizm Sempozyumu , Turkey, 2016

UYANIK, B. 2016. Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği. II. Rize Turizm Sempozyumu , (Turkey).

UYANIK, B., (2016). Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği . II. Rize Turizm Sempozyumu, Turkey

UYANIK, BEYZA. "Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği," II. Rize Turizm Sempozyumu, Turkey, 2016

UYANIK, BEYZA. "Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği." II. Rize Turizm Sempozyumu , Turkey, 2016

UYANIK, B. (2016) . "Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği." II. Rize Turizm Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BEYZA UYANIK}, title={Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği}, congress name={II. Rize Turizm Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}