Öğr. Gör. NAGEHAN SÖNMEZ GÖK


ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler Genel, Sosyal Bilimler (Soc), Çok Disiplinli Bilimler, İşletme, Konaklama Eğlence Spor Ve Turizm


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

Eğitim Bilgileri

2000 - 2003

2000 - 2003

Yüksek Lisans

Hacettepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Yl) (Tezli), Türkiye

1996 - 2000

1996 - 2000

Lisans

Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2003

2003

Yüksek Lisans

Pazarlama ve Tüketici Etiğinin Turizm Sektöründe Değerlendirilmesi: Konaklama İşletmelerinin Yiyecek-İçecek Bölümlerine Yönelik Ampirik Bir Uygulama

Hacettepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme (Yl) (Tezli)

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2024

2024

İSO ETP WEBİNAR SERİSİ 19: BAŞARILI MARKAKONUMLANDIRMASI İÇİN İPUÇLARI

Marka Yönetimi

AR-GE VE TEKNOLOJİ ŞUBESİ

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Yiyecek İçecek İşletmeleri

Yiyecek İçecek Yönetimi

Restoran İşletmeciliği 

Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonları

Akıllı Turizm ve Mutfak Sistemleri

Mutfak Ekipmanları

Turizmde Tüketici Davranışları

 

Akademik Ünvanlar / Görevler

2006 - Devam Ediyor

2006 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

2002 - 2006

2002 - 2006

Araştırma Görevlisi

Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Yönetimsel Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi

Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Birim Akreditasyon Kurulu Üyesi

Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Staj Komisyonu Üyesi

Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Staj Koordinatörü

Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Turizmde Tüketici Davranışları Sürdürülebilir Kalkınma

Staj Sürdürülebilir Kalkınma

Yiyecek İçecek Hizmetleri Otomasyonu Sürdürülebilir Kalkınma

Temel İkram Bilgisi

Mutfak Ekipmanları Sürdürülebilir Kalkınma

Akıllı Turizm Sistemleri Sürdürülebilir Kalkınma

Turizm Uygulamaları Sürdürülebilir Kalkınma

Akıllı Mutfak Sistemleri Sürdürülebilir Kalkınma

TURİZM MEVZUATI

İLETİŞİM

YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜ

TEMEL İKRAM

MUTFAK EKİPMANLARI

RESTORAN İŞLETEMCİLİĞİ

TURİZMDE SEKTÖREL İLİŞKİLER

Yiyecek - İçecek Yönetimi

Turizm Sosoyolojisi

Turizmde Güncel Konular

Makaleler

Tümü (1)
TRDizin (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2021

2021

1. Akıllı Teknolojilerin Çevre Koruma Amaçlı Kullanımı: Eskişehir'deki Turizm İşletmeleri Üzerine Nitel Bir Araştırma

ARICA R., SÖNMEZ GÖK N.

II. Congress on Architecture and Cultural Heritage in Tourism, Safranbolu, Türkiye, 24 Mayıs 2021, ss.139-140, (Özet Bildiri)

2019

2019

2. Turizmin Çevresel Etkilerine Yönelik Algıların İncelenmesi: Genç Bireyler Üzerine Bir Araştırma

ARICA R., SÖNMEZ GÖK N.

3RD INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 26 - 29 Eylül 2019, ss.13-14, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2021

2021

1. TURİZM İŞLETMELERİNDE AKILLI TEKNOLOJİLERİN ÇEVRE KORUMA AMAÇLI KULLANIMI

SÖNMEZ GÖK N., ARICA R., ÇORBACI A.

TURİZMDE MİMARLIK VE KÜLTÜREL MİRAS, Yumuk, Yurdanur. Diker, Oğuz.Türker, Nuray. Küçükaltan, Derman., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.255-278, 2021

2019

2019

2. Turizmin Çevresel Etkilerine Yönelik Algıların İncelenmesi: Turizm Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma

ARICA R., SÖNMEZ GÖK N.

Turizm Araştırmaları, Feridun ALAEDDİNOĞLU, Songül ÖZER, Sedat ŞAHİN, Hacer ARSLAN KALAY, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.347-365, 2019