Desteklenen Projeler
-
2017 - 2019 Restoran değerlendirme sistemlerinin tüketiciler ve işletmeler açısından turizme katkıları: Bağımsız restoran değerlendirme sistemi (TABAND) geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DÜZ B., SEZGİN E. (Yürütücü), GÜLDEMİR O., ÇAKIR P. G., DEMİRAL G. N.
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu ÜniversitesiÖrneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNAY AKTAŞ S., ÇAKIR P. G., YÜKSEK G., YILMAZ H., GÜVEN M., DEVECİ H., et al.
-
2016 - 2016 KIRSAL TURİZMDE YEREL HALK TUTUMU İLE İLE ZİYARETÇİ MOTİVASYONLARININ BELİRLENMESİ GEVAŞ ÖRNEĞİ
-
2016 - 2016 KIRSAL TURİZMDE ZİYARETÇİ MOTİVASYONLARININ BELİRLENMESİ: GEVAŞ ÖRNEĞİ