Desteklenen Projeler
-
2025 - 2026 Alkanna orientalis var. leucanta'nın Biyolojik Etki Açısından Değerlendirilmesi
-
2025 - 2026 KARPUZ KABUĞU KULLANARAK AĞIZ SAĞLIĞINI DESTEKLEYİCİ POSTBİYOTİK VE PARAPROBİYOTİK İÇERİKLİ TAKVİYE EDİCİ GIDA FORMÜLASYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE KARŞILAŞTIRILMASI
-
2023 - 2026 Ekstrem Çevrelerden Melanojenik Mikroorganizmaların Taranması, Melaninin Yapısal-Biyolojik Karakterizasyonu ve Üretim Optimizasyonu
-
2024 - 2025 Farklı formülasyonlarla elde edilmiş sinbiyotiklerin biyolojik aktiviteleri
-
2024 - 2025 Paraprobiyotiklerin Ağız Sağlığına Etkili Antimikrobiyal ve Antibiyofilm Özelliklerinin Araştırılması
-
2022 - 2023 DOĞAL İÇERİKLİ ORAL SPREY GELİŞTİRİLMESİ
-
2020 - 2022 Lamiaceae Türlerinin Bazı Biyolojik Özelliklerinin Araştırılması
-
2019 - 2020 Eskişehir İli ve Çevresinde Yayılış Gösteren Bazı Verbascum L. (Sığır kuyruğu) Türleri Üzerinde Taksonomik, Sitotoksik, Antimikrobiyal, Antioksidan Aktivite, Uçucu Bileşikleri ve Toplam Fenol Miktarının Belirlenmesi Çalışmaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TUNALI Y., KÜÇÜK S. (Yürütücü), ÖZDEMİR F., SOYER P., GÖGER F., KÜRKÇÜOĞLU M.
-
2018 - 2020 Salvia officinalis L. Ekstrelerinin Antioksidan Aktivite, Fenolik Bileşiklerinin Belirlenmesi, Sitotoksisite ve Enzim İnhibisyonu Çalışmaları
-
2018 - 2020 Peynir Altı Suyundan İzole Edilen Probiyotiklerin Gıda ve İlaç Endüstrisine Katkı Sağlayacak Biyolojik Aktivitelerinin Araştırılması
-
2018 - 2019 Bazı Dezenfektan Etken Maddelerinin Antimikrobiyal, Antibiyofilm, ATP Biyolüminesans ve Sitotoksisite Aktivitelerinin Araştırılması