Anadolu Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Eskişehir Geleneksel Yemek Kültürü 1-II
Eskişehir Geleneksel Yemek Kültürü 1-II
Atıf İçin Kopyala
Kara Ç.
Anadolu Yayınları, Eskişehir, 2003
Yayın Türü:
Kitap / Araştırma Kitabı
Basım Tarihi:
2003
Yayınevi:
Anadolu Yayınları
Basıldığı Şehir:
Eskişehir
Anadolu Üniversitesi Adresli:
Evet