Bölüm 6. Huzurevlerinde Menü Planlama


TEK N., ONGAN D., ERENOĞLU SON N., KÖKSAL S., uz m., NAVRUZ VARLI S., ...Daha Fazla

Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör, Anıl reklam, matbaa,Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.206-233, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Anıl reklam, matbaa,Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.206-233
  • Editörler: Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör
  • Anadolu Üniversitesi Adresli: Hayır