Anadolu Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Diyabetik Reçellerde Kullanılan Bazı Yoğ...
Diyabetik Reçellerde Kullanılan Bazı Yoğun Tatlandırıcıların Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi ile Eş Zamanlı Analizi
Atıf İçin Kopyala
SEZGİN B.
,
CAN N. Ö.
,
ARLİ G.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Anadolu Üniversitesi Adresli:
Evet