Anadolu Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Diyabetik Reçellerde Kullanılan Bazı Yoğ...
Diyabetik Reçellerde Kullanılan Bazı Yoğun Tatlandırıcıların Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi ile Eş Zamanlı Analizi
SEZGİN B.
,
CAN N. Ö.
,
ARLİ G.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Anadolu Üniversitesi Adresli:
Evet