Comparison of Cooking Methods in the Scope of Cuisine Dynamics: An Assessment From the Views of the Chefs in Neutrosophic Environment


DOĞANTAN E., DEMİR E., KOÇAK B. B., KARAMAŞA Ç.

Quadruple Neutrosophic Theory And Applications volumue I, Florentin Smarandache, Memet Şahin, Vakkas Uluçay, Abdullah Kargın, Editör, Pons Editions, Brussels, Belgium, Brüksel, ss.94-112, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Pons Editions, Brussels, Belgium
  • Basıldığı Şehir: Brüksel
  • Sayfa Sayıları: ss.94-112
  • Editörler: Florentin Smarandache, Memet Şahin, Vakkas Uluçay, Abdullah Kargın, Editör
  • Anadolu Üniversitesi Adresli: Evet