YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YEŞİL TEDARİK SÜRECİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ


ÖZGÜR GÖDE M., ÇAKIR Ş.

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.637-652, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Sayfa Sayıları: ss.637-652
  • Editörler: SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör
  • Anadolu Üniversitesi Adresli: Evet