COMPONENTS OF MEMORABLE GASTRONOMIC EXPERIENCE AND THEIR EFFECTS ON VISITOR SATISFACTION


Creative Commons License

Bütün S., Önçel Güler S.

GEOJOURNAL OF TOURISM AND GEOSITES, cilt.18, sa.2, ss.810-821, 2025 (Scopus)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 18 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.30892/gtg.59226-1458
  • Dergi Adı: GEOJOURNAL OF TOURISM AND GEOSITES
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Scopus, CAB Abstracts, Geobase, Hospitality & Tourism Complete, Hospitality & Tourism Index, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.810-821
  • Açık Arşiv Koleksiyonu: AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
  • Anadolu Üniversitesi Adresli: Evet