Öğr. Gör. BURCU YILMAZ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Anadolu Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Diğer Yayınlar (2)
1.
A CLIL-based model proposal for a solution to English-speaking anxiety of gastronomy and culinary arts students
Akay E.
,
Yılmaz B.
,
Yüncü H. R.
Journal of Hospitality, Leisure, Sport & Tourism Education
, sa.36, ss.1-26, 2025 (SSCI)
2.
A Recipe for Success: The Benefits of CLIL in Gastronomy and Culinary Arts Education
Yılmaz B.
,
Akay E.
Technoarete Transactions on Language and Linguistics
, cilt.4, sa.1, ss.10-16, 2025 (Hakemli Dergi)
3.
Pratik Mutfaktan İşe Bağlantı: CLIL
Akay E.
,
Yılmaz B.
Proceedings of the International Academic Conference on Education, Teaching and Learning
, cilt.1, sa.1, ss.11-18, 2024 (Düzenli olarak gerçekleştirilen hakemli kongrenin bildiri kitabı)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1.
A recipe for success
Yılmaz B.
INTERNATIONALCONFERENCE ON TOURISM EDUCATION AND TRAINING (ICER), Nice, Fransa, 3 - 04 Nisan 2025, ss.3, (Özet Bildiri)
2.
Seasoned Success: Designing and Developing Effective Task-Based and CLIL-focused Materials for Gastronomy and Culinary Arts Education
Yılmaz B.
International Conference on Torism Education and Training(ICER), Nice, Fransa, 3 - 04 Nisan 2025, ss.2, (Özet Bildiri)
3.
Pratik Mutfaktan İşe Bağlantı: CLIL
Akay E.
,
Yılmaz B.
7th International Academic Conference on Education, Teaching and Learning, Stockholm, İsveç, 2 - 04 Ağustos 2024, cilt.1, ss.11-18, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1
1.
NEXUS 3: Gastronomi ve Mutfak Sanatları için İngilizce Ders Kitabı
Akay E.
,
Yılmaz B.
Artı Yayınları, Eskişehir, 2024
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
7
Yayın (WoS)
1
Proje
3
Açık Erişim
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları