Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2002 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 1

  • Ön Lisans Mutfak Hizmetleri Yönetimi

  • Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması

  • Ön Lisans Soslar

  • Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları2

  • Ön Lisans Pastane Ürünleri

  • Ön Lisans Mönü Planlamas

  • Ön Lisans Mutfak Kültürü ve Yemek leri Araştırması

  • Ön Lisans Pişirme Yömtemleri 2

  • Ön Lisans Mönü Planlaması

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama

  • Ön Lisans Mutfak Teknikleri 1

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 2

  • Ön Lisans Mutfak Teknikleri 2

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi