Akademik Ünvanlar
1
-
2002 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Verdiği Dersler
16
-
Ön Lisans
Pişirme Yöntemleri 1
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
Soslar
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları2
Pastane Ürünleri
Mönü Planlamas
Mutfak Kültürü ve Yemek leri Araştırması
Pişirme Yömtemleri 2
Mönü Planlaması
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
Mutfak Teknikleri 1
Pişirme Yöntemleri 2
Mutfak Teknikleri 2
Gıda Teknolojisi