Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 1
  • 2002 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Verdiği Dersler 16
  • Ön Lisans

    Pişirme Yöntemleri 1

    Mutfak Hizmetleri Yönetimi

    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

    Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması

    Soslar

    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları2

    Pastane Ürünleri

    Mönü Planlamas

    Mutfak Kültürü ve Yemek leri Araştırması

    Pişirme Yömtemleri 2

    Mönü Planlaması

    Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama

    Mutfak Teknikleri 1

    Pişirme Yöntemleri 2

    Mutfak Teknikleri 2

    Gıda Teknolojisi