Akademik Unvanlar
-
2002 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 1
-
Ön Lisans Mutfak Hizmetleri Yönetimi
-
Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
-
Ön Lisans Soslar
-
Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları2
-
Ön Lisans Pastane Ürünleri
-
Ön Lisans Mönü Planlamas
-
Ön Lisans Mutfak Kültürü ve Yemek leri Araştırması
-
Ön Lisans Pişirme Yömtemleri 2
-
Ön Lisans Mönü Planlaması
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
-
Ön Lisans Mutfak Teknikleri 1
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 2
-
Ön Lisans Mutfak Teknikleri 2
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi