Akademik Unvanlar
-
2015 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
-
2016 - 2017 Araştırmacı
Ryerson University, Faculty of Arts, Sociology
-
2004 - 2014 Araştırma Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
Yönetimsel Görevler
-
2021 - 2023 Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü
-
2021 - 2023 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
-
2015 - 2023 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Anadolu Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Tüketim Sosyolojisi
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Lisans Introduction to Sociology I (Sosyolojiye Giriş I)
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Lisans Sosyoloji Uygulamaları I
-
Yüksek Lisans Yemek, Mutfak, Sınıf
-
Lisans Special Topics in Sociology (Sosyolojide Özel Konular)
-
Lisans Introduction to Sociology II (Sosyolojiye Giriş II)
-
Lisans Sosyolojiye Giriş I
-
Lisans Topluma Hizmet Uygulamaları
-
Lisans Gıda ve Beslenme Sosyolojisi
-
Doktora Gıda Çalışmalarında Eleştirel Yaklaşımlar
-
Lisans Köy Sosyolojisi
-
Yüksek Lisans Tez
-
Lisans Sosyoloji Uygulamaları II
-
Lisans SOSYAL BİLİMLERDE TEMEL KAVRAMLAR
-
Lisans Sosyolojiye Giriş
-
Lisans Sosyoloji
-
Lisans Sosyolojiye Giriş II
-
Lisans Introduction to Sociology I
-
Lisans Introduction to Sociology II
Yönetilen Tezler
-
Tarımsal gıda sistemlerinde agroekolojinin yeri ve öneminin incelenmesi: Ankara-Güdül örneği
Akarçay E. (Danışman)
B.ŞİŞMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Karadeniz Bölgesinde Gürcü Mevsimlik Tarım işçileri
Akarçay E. (Danışman)
M.TSUTSKIRIDZE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Fındık üreticiliğinde yapısal dönüşüm: Fatsa ve Ünye köyleri üzerine sosyolojik bir inceleme
Akarçay E. (Danışman)
Ş.DEMİRCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Meslekler sosyolojisi bağlamında aşçılık mesleğinin değerlendirilmesi
Akarçay E. (Danışman)
F.ÇİMEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Bir kadın kooperatifi ve kadınların dayanışma deneyimleri
Akarçay E. (Danışman)
E.KAHRIMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Değişen yeme pratikleri, beslenme alışkanlıkları ve diyet deneyimleri
Akarçay E. (Danışman)
S.ÖZGÖKBEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020