-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
-
2015 - 2024 Yrd. Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
-
2016 - 2017 Araştırmacı
Ryerson University, Faculty of Arts, Sociology
-
2004 - 2014 Araştırma Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
-
2025 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
-
2021 - 2023 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
-
2021 - 2023 Bölüm FEDEK Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ
-
2021 - 2023 Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü
-
2015 - 2023 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Anadolu Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü
-
Doktora
Gıda Çalışmalarında Eleştirel Yaklaşımlar
-
Yüksek Lisans
Yemek ve Kültür
Seminer
Uzmanlık Alan Dersi
Yemek, Mutfak, Sınıf
Tez
-
Lisans
Yemek Sosyolojisi
Beslenme Sosyolojisi
Yemek, Kültür ve Toplum
Tüketim Sosyolojisi
Introduction to Sociology I (Sosyolojiye Giriş I)
Sosyoloji Uygulamaları I
Special Topics in Sociology (Sosyolojide Özel Konular)
Introduction to Sociology II (Sosyolojiye Giriş II)
Sosyolojiye Giriş I
Topluma Hizmet Uygulamaları
Gıda ve Beslenme Sosyolojisi
Köy Sosyolojisi
Sosyoloji Uygulamaları II
SOSYAL BİLİMLERDE TEMEL KAVRAMLAR
Sosyolojiye Giriş
Sosyoloji
Sosyolojiye Giriş II
Introduction to Sociology I
Introduction to Sociology II
-
Sosyal yapı, kimlikler ve orta doğu mutfak kültürleri bağlamında Mardin'de yemek kültürü
Akarçay E. (Eş Danışman), Uğur Y.
F.IŞIKER(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Yemek aracılığı ile kültürel tahakkümün ekrana yansıması: Sinema ve dizi içerikleri üzerinden bir analiz
Akarçay E. (Danışman)
T.SERCAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Tarımsal gıda sistemlerinde agroekolojinin yeri ve öneminin incelenmesi: Ankara-Güdül örneği
Akarçay E. (Danışman)
B.ŞİŞMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Meslekler sosyolojisi bağlamında aşçılık mesleğinin değerlendirilmesi
Akarçay E. (Danışman)
F.ÇİMEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Fındık üreticiliğinde yapısal dönüşüm: Fatsa ve Ünye köyleri üzerine sosyolojik bir inceleme
Akarçay E. (Danışman)
Ş.DEMİRCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Bir kadın kooperatifi ve kadınların dayanışma deneyimleri
Akarçay E. (Danışman)
E.KAHRIMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Karadeniz Bölgesinde Gürcü Mevsimlik Tarım işçileri
Akarçay E. (Danışman)
M.TSUTSKIRIDZE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Değişen yeme pratikleri, beslenme alışkanlıkları ve diyet deneyimleri
Akarçay E. (Danışman)
S.ÖZGÖKBEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020