-
1987 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Anadolu Üniversitesi, ECZACILIK FAKÜLTESİ, TEMEL ECZACILIK BİLİMLERİ BÖLÜMÜ
-
2014 - Devam Ediyor MYO Müdürü
Anadolu Üniversitesi
-
2019 - 2022 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Anadolu Üniversitesi
-
2007 - 2010 Dekan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi
-
Ön Lisans Kozmetik kimyası
-
Doktora Tez
-
Yüksek Lisans Laboratuvar güvenliği
-
Doktora İleri Elekroanalitik Kimya
-
Yüksek Lisans Uzmanlık alan dersi
-
Ön Lisans Eczane Teknikerliğine Giriş
-
Lisans Tez
-
Doktora Uzmanlık alan dersi
-
Lisans Enstrümental Analiz uygulamaları
-
Lisans Analitik Kimya
-
Lisans Analitik Kimya Uygulamaları
-
Takviye edici gıdalar içinde bulunan melatoninin YPSK ilemiktarının tayini
Arli G. (Danışman)
I.TAGHIZADE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
YPSK ile aspartam içeren farmasötik preparatlardaki aspartam miktarının tayini
Arli G., Soyseven M. (Eş Danışman)
E.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Tatlandirici olarak kullanilan aspartamin çeşitli gida örnekleri̇ndeki̇ mi̇ktarinin YPSK yöntemi ile tayini
Arli G., Soyseven M. (Eş Danışman)
E.ACAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Ketiapin'in YPSK ve UV spektrofotometrik yöntemlerle farmasötik preperatlardaki miktar tayini
Arli G. (Danışman)
M.ZEDAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
COVID 19 pandemisi sebebiyle bağışıklık sistemini güçlendirme amaçlı tüketilen propolis içeren takviye edici gıdaların ülkemizde ve diğer ülkelerde kullanımı ve denetim süreçleri
F.ÖZENEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
İçeceklerdeki neotamın YPSK kullanılarak dad dedektörle tayini
Arli G. (Danışman)
S.KILINÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Kahvelerdeki kafein miktarının hazırlama yöntemine göre değişiminin kromatografik olarak incelenmesi
Arli G. (Danışman)
İ.ÇİLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Gıda katkı maddesi olarak kullanılan monosodyum glutamatın çeşitli gıda maddelerinin içindeki miktarının tayini
Arli G. (Danışman)
M.SOYSEVEN(Öğrenci), Doktora, 2018 -
AKRİLAMİD' İN ANALİTİK YÖNTEMLER KULLANILARAK ANALİZİ VE GIDALARDAKİ TAYİNİ
Arli G. (Danışman)
M.ASLI(Öğrenci), Doktora, 2018 -
Analysis of escitalopram oxalate by various analytical methods
Arli G. (Danışman)
W.FAROOQ(Öğrenci), Doktora, 2017 -
İşlenmiş gıdaların lezzetini değiştirmek için kullanılan bazı katkı maddelerinin eşzamanlı analizi
Arli G. (Danışman)
B.SEZGİN(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Aripiprazol'ün farmasötik preparatlardaki ve bazı biyolojik sıvılardaki miktarının YBSK yöntemiyle tayini
Arli G. (Danışman)
Y.LAFCI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Akrilamidin gıda maddelerinde oluşumuna etki eden faktörlerin incelenmesi ve miktarının tayini
Arli G. (Danışman)
N.ÖNCÜ(Öğrenci), Doktora, 2007 -
Amoksisilin sürekli akış injeksiyon analizi, UV-spektrofotometrik ve titrimetrik yöntemler ile miktar tayini
Arli G. (Danışman)
Z.BÜLBÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004