Desteklenen Projeler
-
Devam Ediyor Gıda maddelerinde bulunan bazı antosiyaninlerin yüksek basınçlı sıvı kromatografisi yöntemiyle miktarının tayini
-
Devam Ediyor Süperoksit dizmutaz SOD enziminin elektrokimyasal yöntemlerle tayini
-
Devam Ediyor Akrilamid in Analitik Yöntemler Kullanılarak Analizi ve Gıdalardaki Tayini
-
Devam Ediyor Sefuroksim Aksetil in UV Spektrofotometri Akış Enjeksiyon Ve Dıode Array Dedektörlü Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi Yöntemleri İle Tabletlerdeki Miktarının Tayini
-
Devam Ediyor Akrilamidin Gıda Maddelerinde Oluşumuna Etki Eden Faktörlerin Analitik Yöntemlerle İncelenmesi
-
Devam Ediyor Çeşitli Besin Maddelerinde Aflatoksin ve Okratoksin Oluşumu ve Tayinleri
-
Devam Ediyor Van Yöresindeki Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin Tayini
-
2024 - 2025 Sibutraminin Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi Yöntemi ile Çeşitli Zayıflama Ürünlerinde Tayini
-
2024 - 2025 Polisorbat 80’in HPLC-ELSD yöntemi ile tabletler içerisindeki tayini için yöntem geliştirilmesi ve validasyonu
-
2024 - 2025 Çeşitli Preparatlarda Melatonin Tayinine Yönelik Çevre Dostu Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi Yöntemleri Geliştirilmesi ve Yeşillik Metriklerine Uygunluğunun Değerlendirilmesi
-
2023 - 2023 Seçili Gıdaların Kızılötesi Pişiriciyle Hazırlanması ve Akrilamid, pH Tayini ile Sağlık Açısından Değerlendirilmesi
-
2022 - 2023 Bazı Tatlandırıcıların Seri Bağlı HPLC-DAD-ELSD Sistemi ile Çeşitli Gıdalarda Tayini
-
2022 - 2023 Çeşitli Gıdaların Olgunlaşma Derecesine Göre Şeker İçeriklerinin HPLC-ELSD ile belirlenmesi
-
2022 - 2023 Tatlandırıcı Olarak Kullanılan Aspartam’ın Çeşitli Gıda Örneklerindeki Miktarının YPSK Yöntemi İle Tayini
-
2021 - 2023 Glibenklamid’in Fizikokimyasal Özelliklerinin Vücut İçindeki Davranışına Etkilerinin Analitik Yöntemler ile Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Soyseven M. (Yürütücü), Kaynak M. S., Çelebier M., Kaval B., Akgeyik E., Arli G.
-
2015 - 2017 YUNUS EMRE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA EĞİTİM ÖĞRETİM ALANLARININ MODERNİZE EDİLEREK SAÇ TASARIM SALONU VE BİYOKİMYA LABORATUVARI KURULMASI
-
2015 - 2017 Çeşitli Analitik Yöntemlerle Essitalopram Oksalat Analizleri
-
2015 - 2016 Ülkemizde Tüketilen Gıdalarda Kullanılan Bazı Stevia Glikozitlerinin Ultra Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi ile Analizi Üzerine Çalışmalar
-
2011 - 2016 Benzimidazol Yapısı Taşıyan Moklobemid Analogu Yeni Bileşiklerin Sentezlenmesi ve Sıçanların Depresyon Parametreleri ile Beyin Monoamin Düzeyleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2014 - 2015 Bazı Doğrudan Etkili Faktör Xa İnhibitörü İlaçların Sıvı Kromatografisi ile Analizi Üzerine Çalışmalar
-
2012 - 2015 İşlenmiş Gıdaların Lezzetini Değiştirmek için Kullanılan Bazı KatkıMaddelerinin Eşzamanlı Analizi