Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Kitap & Kitap Bölümleri

Moleküler Gastronomi

DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar, Dr.Öğr.Üyesi Sema EKİNCEK, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.169-188, 2022

Glutensiz Mutfak

DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar, Dr.Öğr.Üyesi Sema EKİNCEK, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.107-126, 2022

Metrikler

Yayın

5

Atıf (Scholar)

8

H-İndeks(Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-Index (TrDizin)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları