Eğitim Bilgileri
2009 - 2010
2009 - 2010Doktora
Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Dr), Türkiye
1998 - 2002
1998 - 2002Yüksek Lisans
Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye
1994 - 1998
1994 - 1998Lisans
Anadolu Üniversitesi, TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU, Türkiye
Yaptığı Tezler
2010
2010Doktora
Şarap turizmi bölgelerinin rekabet edebilirliğine yönelik bir model önerisi: Kapadokya örneği
Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Dr)
2002
2002Yüksek Lisans
Bir performans değerleme modeli olan 360 derece geribildirim sürecinin beş yıldızlı otel işletmelerinde uygulama denemesi
Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Unvanlar / Görevler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2013 - Devam Ediyor
2013 - Devam EdiyorYrd. Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, İŞLETME FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
2010 - 2013
2010 - 2013Yrd. Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
1998 - 2010
1998 - 2010Araştırma Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
Yönetimsel Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorAnabilim/Bilim Dalı Başkanı
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2012 - 2015
2012 - 2015Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, İŞLETME FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
Verdiği Dersler
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2023
2023A new curriculum evaluation model for gastronomy education in Turkey
Yaşlı F., YÜNCÜ H. R.
Journal of Hospitality, Leisure, Sport and Tourism Education , cilt.32, 2023 (SSCI)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2023
2023KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Keser D., Yüncü H. R.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , cilt.6, sa.3, ss.1267-1281, 2023 (Hakemli Dergi)
2022
2022Determination of User Experience on Food Business Websites by Using Neuromarketing Techniques
YÜNCÜ H. R., BABAÇ E.
TOURISM & MANAGEMENT STUDIES , cilt.18, sa.3, ss.49-64, 2022 (ESCI)
2022
2022Reflection of Turkish-Persian Linguistic Interaction on Turkish Cuisine
YÜNCÜ H. R., Nikeghbal N.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.10, sa.3, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
2022Determination of user experience on food business websites using neuromarketing techniques
Babac E., YÜNCÜ H. R.
TOURISM & MANAGEMENT STUDIES , cilt.18, sa.3, ss.49-64, 2022 (ESCI)
2021
2021GASTRONOMİ TURİZMİNDE GASTRONOMİK YÜRÜYÜŞ ROTALARI: ESKİŞEHİR GASTRONOMİ YÜRÜYÜŞ ROTASI
ERŞEN G., YÜNCÜ H. R.
social mentality and researcher thinkers journal , cilt.7, sa.45, ss.1109-1119, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
2021THE EVALUATION OF PRIOR COMPETENCIES ON THE SELECTION OF TOP MANAGERS IN CITY HOTELS BY USING AHP METHOD
İNAN H. E., Yuncu H. R.
JOURNAL OF MEHMET AKIF ERSOY UNIVERSITY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES FACULTY , cilt.8, sa.2, ss.682-703, 2021 (ESCI)
2021
2021Yiyecek İşletmeleri Web Sitelerindeki Görsel İçeriklerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
YÜNCÜ H. R., EKMEKÇİ R., BABAÇ E.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.5, sa.1, ss.722-736, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
2021YİYECEK VE İÇECEK ARAŞTIRMALARINDA NÖROPAZARLAMA TEKNİKLERİNİN KULLANIMI
BABAÇ E., YÜNCÜ H. R.
Social Sciences Studies Journal , cilt.7, sa.87, ss.3776-3786, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
2020Yaşam Tarzının Kahve Dükkânlarını Tercih Etme Niyeti Üzerine Etkisinin İncelenmesi
BAYINDIR B., YÜNCÜ H. R.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.4, sa.4, ss.3137-3151, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020Limonata: bir içecekten Fazlası
YÜNCÜ H. R.
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics , cilt.3, sa.1, ss.20-32, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
2019Yanlızlık Düzeylerine Göre Dışarıda Kahvaltı Yapma Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi.
YÜNCÜ H. R., SEVİM N.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , cilt.23, sa.4, ss.1751-1766, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
2018DETERMINING PRIOR FACTOR OF SUPPLY CHAIN ON HOTEL INDUSTRY: CASE STUDY IN ESKIŞEHIR
İNAN H. E., YÜNCÜ H. R.
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences , cilt.1, sa.1, 2018 (Hakemli Dergi)
2018
2018SPACE TOURISM: A VACATION TO MARS OR A SCIENCE FICTION
YÜNCÜ H. R.
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences , cilt.1, sa.1, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
2017İzmir Karaburun Bölgesinin Agroturizm Fırsatları Açısından Değerlendirilmesi
METİN T. C., ERŞEN G., ÇABUK S. N., YÜNCÜ H. R., SARIÇAM S., ÇABUK A.
International Journal of Social and Economic Sciences , cilt.7, sa.2, ss.46-53, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
2017Kırsal Kalkınmanın Sağlanmasında Agroturizm Olanaklarının Değerlendirilmesi
Çabuk S. N., Özgüler V., Metin T. C., Erşen G., Yüncü H. R.
Sosyal Bilimler Dergisi (SOBİDER) , cilt.4, sa.12, ss.33-46, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
2016Assesing Relationship between Need for Affects and Eating Behavior
YÜNCÜ H. R., HEPKUL A.
International Journal of Humanities and Social Science Invention , cilt.5, sa.2, ss.29-34, 2016 (Hakemli Dergi)
2015
2015Social network analysis of e complaints in fast food sectors in Turkey
Yüncü D., YÜNCÜ H. R.
International Journal of Human Sciences , cilt.12, sa.2, ss.235, 2015 (Hakemli Dergi)
2013
2013Sosyal Ağ Analizi ile Turizm Alanında Yazılmış Doktora Tezlerinin Araştırma Konularının İncelenmesi
KARAGÖZ D., YÜNCÜ H. R.
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi , cilt.6, sa.15, ss.205-229, 2013 (Hakemli Dergi)
2013
2013A Study on Determining the Factors That Influence the Customer Value in the Fast Casual Restaurants
YÜNCÜ H. R., EMİR O., ARSLANTÜRK Y.
International Journal of Business and Social Science , cilt.4, sa.3, ss.114-122, 2013 (Hakemli Dergi)
2010
2010Wine producers' perceptions of wine tourism
SEVİL G., YÜNCÜ H. R.
TOURISM , cilt.57, sa.4, ss.477-487, 2010 (ESCI)
2009
2009Wine producers perceptions of wine tourism
SEVİL G., YÜNCÜ H. R.
Tourism , cilt.57, sa.4, ss.477-487, 2009 (Scopus)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2021
2021FRİG MUTFAĞINDAN GÜNÜMÜZE YANSIYAN ÇALIŞMALARIN KAVRAMSAL OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
EMİR O., YÜNCÜ H. R., KAVAK M., YILDIZ E.
V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2021
2019
2019Turizmin Karanlık Yüzü: Şehirlerde Aşırı Turizm
YÜNCÜ H. R.
20. Ulusal - 4. Uluslararası Turizm Kongresi, Türkiye, 16 Ekim 2019
2019
2019WEB SITES AS MARKETING TOOL - “A Content Analysis of Turkish Wine Companies’ Websites”
YÜNCÜ H. R., UCA S.
6th International Annual Meeting of Sosyoekonomi Society, 24 - 25 Ekim 2019, ss.133-143
2019
2019Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları
YÜNCÜ H. R., ATİLLA O.
4. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi, 19 - 21 Eylül 2019
2019
2019Şarap turizmi haram turizmi mi?
KİLİNÇ O., YÜNCÜ H. R.
3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 13 - 15 Haziran 2019, ss.91-92
2018
2018Industry 4.0 vs. Tourism 4.0
YÜNCÜ H. R., BABAÇ E.
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCEMENTS IN INFORMATION SCIENCESAND TECHNOLOGIES (AIST 18), 5 - 09 Eylül 2018
2018
2018Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi
BABAÇ E., YÜNCÜ H. R.
Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018
2017
2017Gastroturizm Rotalarının Belirlenmesinde Coğrafi Bilgi Sistemleri Desteği
ERŞEN G., YÜNCÜ H. R., METİN T. C., UYGUÇGİL H., ÇABUK A.
II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 15 - 20 Mayıs 2017
2017
2017Determining Prior Competencies of Hotel Top Manager in City Hotels
İNAN H. E., YÜNCÜ H. R.
3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issuesand Research, Roma, İtalya, 27 - 29 Nisan 2017, ss.46
2017
2017Kırsal Kalkınmanın Sağlanmasında Agroturi̇zm Olanaklarının Değerlendi̇ri̇lmesi̇
Çabuk S. N., Özgüler V., Metin T. C., Yüncü H. R., Çabuk A.
II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1117
2017
2017Evaluation of Wine Tourism from Rural Tourism Perspective
YÜNCÜ H. R., ERŞEN G.
1 st International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017
2017
2017Village Symbiosis in Rural Tourism Model: Ekim Village Symbiosis
YÜNCÜ H. R., ÇABUK A., METİN T. C., TÜRE C.
1st International Rural Tourism and Development Congress, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017
2017
2017A Structural Model of Competitiveness in Wine Tourism
YÜNCÜ H. R., SEVİL G.
International Conference on MArketing and Tourism, 14 - 16 Ocak 2017
2017
2017Any Publicity Is Good Publicity, A Story of Hotel Commercial.Shangri-La ”It’xxs in Our Nature
GÖSTERİŞLİ M. E., YÜNCÜ H. R.
Internetional Conference on Marketing and Tourism, 14 - 16 Ocak 2017
2016
2016Food Acculturation in Tourism and Gastronomy
YÜNCÜ H. R., EROĞLU HALL E., SEVİM N.
9th International Conference on Social Science and Humanities, Bangkok, Tayland, 26 - 27 Aralık 2016, ss.24-25
2016
2016Developing farm products routes with the purpose of farm tourism and gastro tourism in Karaburun using Geographic Information Systems
YÜNCÜ H. R., ERŞEN G., METİN T. C., inaltay b., UYGUÇGİL H., ÇABUK A.
II. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 8 - 10 Aralık 2016
2016
2016Developing Farm Prodcuts Route With The Aim Farm Tourism And Gastro Tourism In Karaburun With GeographicInformation Subsytems.
ERŞEN G., YÜNCÜ H. R., METİN T. C., UYGUÇGİL H., ÇABUK A.
2nd International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016
2016
2016Gastronomi Turizminde Yeni Açılımlar Karaburun Zeytin Rotalarının Coğrafi Bilgi Sistemleri İle Analizi
ERŞEN G., YÜNCÜ H. R., METİN T. C., ÇABUK A.
Balıkesir Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016
2016
2016Ecological Tourism Performance and Environmental Sustainability of Mediterranean Countries
DURSUN M. T., YÜNCÜ H. R.
18th International Conference on Computer and Systems Sciences, LİZBON, Portekiz, 14 - 15 Nisan 2016, ss.1812
2016
2016Analysis of Turkish Government Cultural Portal for Supporting Gastronomy Tourism
YÜNCÜ H. R.
ICTH 2016 : 18th International Conference on Tourism and Hospitality, Portekiz, 14 - 15 Nisan 2016
2015
2015Evaluation of the Relationship Between Needs for Affects and Eating Behaviour
YÜNCÜ H. R., HEPKUL A.
Culinary and Wine Tourism Conference 2015, Viyana, Avusturya, 21 - 23 Ekim 2015
2015
2015E Complaints in Fast Food Sectors in Turkey Social Network Analysis on a Website as Virtual Complaint Environment
YÜNCÜ D., YÜNCÜ H. R.
4. INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016
2015
2015Network Characteristics of Collaborative Marketing Efforts at Hospitality Business
YÜNCÜ D., YÜNCÜ H. R.
INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016
2014
2014Türkiye'de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi
METİN T. C., YÜNCÜ H. R.
3. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014
2014
2014Tu rkiye de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi
METİN T. C., YÜNCÜ H. R.
III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014
2012
2012Bir Bölgenin Şarap Turizmine Yönelik Geliştirilmesi
YÜNCÜ H. R., EMİR O.
VI. Lisansustu Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012
2012
2012Prominent Elements for Providing Quality in Thermal Hotel Enterprises from the Perspective of Managers
EMİR O., KILIÇKAYA Ş., YÜNCÜ H. R.
6th World Conference for Graduate Researchin Tourism, Hospitality and Leisure, 24 - 29 Nisan 2012
2010
2010Wine History Wine Tourism and Cappadocia
YANKI M., YÜNCÜ H. R.
The 5th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, 25 - 30 Mayıs 2010
2010
2010Sürdürülebilir Turizm Açısından Gastronomi Turizmi ve Perşembe Yaylası
YÜNCÜ H. R.
10. Aybastı Kabataş Kurultayı, Türkiye, 1 - 05 Temmuz 2010
2007
2007Determining Perception of Customer Value Differences Between Fast Food and Fine Dining Restaurants
YÜNCÜ H. R., DÜNDAR ARIKAN A., Maviş F.
International Conference Advances in Tourism Economics, 13 - 14 Nisan 2007
2006
2006Defining A Hallmark Event Visitors A Case Study of F1 Grand Prix Istanbul 2005
ÇAKIR P. G., KARAGÖZ D., YÜNCÜ H. R.
Atiner Yunanistan, 29 - 30 Haziran 2006
2006
2006Defining A Hallmark Event Foreign Visitors A Case Study of F1 Grand Prix Istanbul 2005 Turkey
YÜNCÜ H. R., ÇAKIR P. G., KARAGÖZ D.
6th International Conference on Sports: Economic, Management and Marketing Aspects, Atina, Yunanistan, 29 - 30 Haziran 2006, ss.173-183
2006
2006Eskişehir de Görev Yapmakta Olan Hekimlerin Boş Zaman Özelliklerinin ve Boş Zaman Faaliyetlerine Yönelik Tercihlerinin Cinsiyet Faktörüne Göre Analizi
YÜNCÜ H. R.
III. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi Bildiri Kitabı, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006
Kitap & Kitap Bölümleri
2022
2022İçecek Trendleri
YÜNCÜ H. R., Karaman S.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, atilla akbaba neslihan serçeoğlu, Editör, Detay yayıncılık, ss.534-543, 2022
2021
2021Gastronomi Turizmi
YÜNCÜ H. R., UYANIK B.
Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, ss.7-17, 2021
2020
2020Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları
YÜNCÜ H. R., ATİLLA O.
GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Prof. Dr. Şule AYDIN, Doç. Dr. Ömer ÇOBAN, Arş. Gör. Dr. Yusuf KARAKUŞ, Arş. Gör. Dr. Nurgül ÇALIŞKAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.327-338, 2020
2019
2019SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN
Özgür Göde M., Ekincek S., Yüncü H. R.
İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019
2019
2019AŞIRI TURİZM PARADOKSU
Yüncü H. R.
DERLEMELER I İktisadi ve İdari Bilimler Alanyazın, Metin Kılıç, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.35-45, 2019
2019
2019Şarap Turizmi Bölgelerinde Rekabet Edebilirlik
YÜNCÜ H. R., SEVİL G.
İşletme Finans Yazıiarı III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Basım Yayın Dağıtım AŞ:, İstanbul, ss.451-468, 2019
2013
2013Yasin Sucukları
GÜLDEMİR O., BAYRAKCI S., YÜNCÜ H. R.
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.243-254, 2013
2013
2013Trakya Lokantası
BAYRAKCI S., YÜNCÜ H. R.
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.177-190, 2013
2009
2009Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler
KOZAK N., YÜNCÜ H. R., ÖZEL Ç. H., KARAGÖZ D.
Prof. Dr. Fermani Maviş Anı Kitabı, Prof. Dr. Nazmi Kozak, Editör, T. C. Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.1-16, 2009
2009
2009Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler
KOZAK N., YÜNCÜ H. R., ÖZEL Ç. H., KARAGÖZ D.
Prof Dr Fermani Maviş Anı Kitabı, Kozak Nazmi, Editör, Anadolu üniversitesi Yayınları, No: 1885, Eskişehir, ss.1-16, 2009
2006
2006Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı
DÜNDAR ARIKAN A., YÜNCÜ H. R.
Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006
Desteklenen Projeler
2023 - 2024
2023 - 2024Eskişehir'in Gastronomi İşletmeleri Yürüyüş Rotaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Yüncü H. R., Erşen G., Uyanık B.
2023 - 2024
2023 - 2024Organik Gıda Atıklarının Tespiti ve Değerlendirilmesine Yönelik Çözüm Önerileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Zencir Çiftçi E., Yıldız Ü. Y., Uyanık B., Yıldız E., Yüncü H. R. (Yürütücü)
2019 - 2021
2019 - 2021Yiyecek İşletmeleri Web Sitelerinde Müşterilerin Kullanıcı Deneyiminin Nöropazarlama Teknikleriyle Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YÜNCÜ H. R. (Yürütücü)
2016 - 2019
2016 - 2019Kırsal Kalkınmanın Sağlanması ve Sürdürülebilir Turizmin Desteklenmesi Amacıyla Agroturizm Fırsatlarının Değerlendirilmesi ve Belirlenmesinde Rekreasyon Fırsat Dağılım (RFD) Yönteminden Yararlanılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özgüler V., Bayçu S., Önder U., Sayın H. C., Yüncü H. R.
2016 - 2018
2016 - 2018Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Menü Sertifikasyon Sistemi Önerisi: Eskişehir Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
EKİNCEK S., YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M., YÜNCÜ H. R. (Yürütücü), KAMA S.
2015 - 2017
2015 - 2017DESTİNASYONLARDA İŞBİRLİKÇİ PAZARLAMA ÇABALARININ AĞ ÖZELLİKLERİ ESKİŞEHİR TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞBİRLİĞİ AĞLARININ ANALİZİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KARAGÖZ D. (Yürütücü), YÜNCÜ H. R., DÜNDAR ARIKAN A.
2012 - 2016
2012 - 2016