Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 1996 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans Aromatik Otlar, Baharatlar ve Karışımlar

  • Ön Lisans Mutfak Planlama

  • Ön Lisans Beslenme

  • Ön Lisans Pişirme yöntemleri I

  • Ön Lisans Soğuk mutfak

  • Ön Lisans Pişirme yöntemleri II

  • Ön Lisans Türk mutfağı

  • Ön Lisans Mutfak kül. ve yemekleri Araşt.

  • Ön Lisans Yemek süsleme sanatı

  • Ön Lisans Mutfak teknikleri

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri

  • Ön Lisans Hijyen ve sanitasyon