Akademik Unvanlar
-
1996 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Aromatik Otlar, Baharatlar ve Karışımlar
-
Ön Lisans Mutfak Planlama
-
Ön Lisans Beslenme
-
Ön Lisans Pişirme yöntemleri I
-
Ön Lisans Soğuk mutfak
-
Ön Lisans Pişirme yöntemleri II
-
Ön Lisans Türk mutfağı
-
Ön Lisans Mutfak kül. ve yemekleri Araşt.
-
Ön Lisans Yemek süsleme sanatı
-
Ön Lisans Mutfak teknikleri
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri
-
Ön Lisans Hijyen ve sanitasyon