Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
Scopus (2)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 7

1. Aşçılık Öğrencilerinin Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğrenimi Sürecinde Kültürel Aracılık Rolleri

Uluslararası Türk Dünyasında Kültürel Miras ve Aktarımı Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2025, ss.1-16, (Özet Bildiri)

2. TOPLUMUN BESLENME ALIŞKANLIKLARININ OLUŞMASINDA EĞİTİMİN ÖNEMİ

Internatıonal educatıonal tecnology conference, Massachusetts, Amerika Birleşik Devletleri, 16 - 18 Ağustos 2017, (Tam Metin Bildiri)

3. Turizm sektörü içinde aşçılık mesleğinin kadın istihdamındaki rolü

Internatıonal scıence and technology conference, VİYANA, Avusturya, 13 - 15 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)

4. Use Of Technology In The Applicatıon Kıtchens Of vocational Educatıon Schools

Internatıonal Educatıonal Technology conference, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 4 - 06 Şubat 2016, (Tam Metin Bildiri)

5. The Place of Tourism Education in Vocational Training

International Conference on New Horizons in Education, 10 - 12 Haziran 2015, (Tam Metin Bildiri)

6. Mutfak ergonomisi: Farklı yaş grubundaki kadınların mutfaklarına ilişkin değerlendirmeleri.

XIX.Ulusal Ergonomi Kongresi,, Balıkesir, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2013, ss.277-288, (Tam Metin Bildiri)

7. Mutfak tasarımının ergonomik boyutu ve kullanıcıların tasarıma yönelik bilgi düzeyleri

8. Ulusal Ergonomi Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2001, ss.193-200, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Et ve Et Ürünleri

Temel Mutfak Teknikleri, Ebru Zencir, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3229 AçıkÖğretim Fakültesi Yayını: 2104, Eskişehir, ss.82-109, 2018

2. Mutfakta Sağlık ve Güvenlik Sistemleri

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Sibel Önçel, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2601 AçıkÖğretim Fakültesi Yayını: 1569,, Eskişehir, ss.164-185, 2016

3. Mutfakta Üretilen Yemek Çeşitleri

Yiyecek Üretim Temelleri , Hilmi Rafet Yüncü, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2601 AçıkÖğretim Fakültesi Yayını: 1569, Eskişehir, ss.1, 2013

4. Mutfak tasarımı ve Mutfakta Kullanılan Araçlar

Yiyecek Üretim Temelleri, Hilmi Rafet Yüncü, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2601 Açıköğretim Fakültesi Yayını: 1569,, Eskişehir, ss.23-32, 2013

5. Süt Ürünleri ve Yumurta

Yiyecek Üretim Temelleri, Hilmi Rafet Yüncü, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2601 AçıkÖğretim Fakültesi Yayını: 1569,, Eskişehir, ss.1, 2013
Metrikler

Yayın

17

Yayın (Scopus)

2

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları