Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Türkiye'de Lisansüstü Tezlerde Karbonhidrat Sayımı Uygulamaları: İçerik Analizi

5. Klinik Endokrinoloji ve Diyabet Kongresi, Muğla, Turkey, 27 September - 01 October 2023

İntermittan fasting ve sirkadiyan ritm: Ne zaman yediğiniz önemli mi?

IV. Klinik Endokrinoloji ve Diyabet Kongresi, Sarıgerme/MUGLA, 28 September 2022, pp.23

Glutamin Kullanımının Kanser Hastalarının Beslenmesindeki Etkisi

4TH INTERNATIONAL "BAŞKENT" CONGRESS ON PHYSICAL, SOCIAL AND HEALTH SCIENCES, Ankara, Turkey, 26 February 2022 Sustainable Development

BESLENME VE DİYETETİK ÖĞRENCİLERİNİN BEDEN ALGI DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

5. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Turkey, 19 - 20 May 2021, pp.468-472

İF DİYET ÜZERİNE BİR BAKIŞ

5. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Turkey, 19 - 20 May 2021, pp.474-481

İmmün Direnç ve Antioksidanların Rolü

1. Uluslararası Sağlık Bilimlerinde Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, İstanbul, Turkey, 03 June 2020

Obezite ve Anlatısallık

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Turkey, 26 - 27 December 2019 Sustainable Development

Obezite ve Etik

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Turkey, 26 - 27 December 2019 Sustainable Development

Türk mutfak kültürünün son yüzyılda evrimi

2. Uluslararası Türk Tıp Tarihi Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 25 - 29 October 2018

The evaluation of intake level of Omega-3 with analysis of 3-day food consumption in students.

the 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Cyprus (Kktc), 19 - 21 April 2018

Toplumunda Diabet Farkındalığının Yaş Grupları ve Cinsiyetle İlişkilendirilmesi.

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi., Aydın, Turkey, 29 June - 01 July 2017 Sustainable Development

Üniversite Öğrencilerinin Alkolsüz Enerji İçeceği Prevalansı.

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi., Aydın, Turkey, 29 June - 01 July 2017

OBEZİTE KAYGI NEDENİ Mİ?Obesity As a Reason of Anxiety?

6. Tıp Etiği ve Tıp Hukuku Sempozyumu, VAN, Van, Turkey, 23 - 26 September 2014 Sustainable Development

OSMANLI SARAYLARINDA MUTFAK KÜLTÜRÜGastronomy Culture in Ottoman Palaces

6. Uluslararası İslamTıp Tarihi Cemiyeti Kongresi., Van, Turkey, 23 - 26 September 2014

Geçmişten Günümüze Değişen Kadın Bedeni

TC Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi(ESKAM), Eskişehir, Turkey, 2 - 04 May 2014

Books & Book Chapters

Tıbbi Beslenme Tedavisi

in: Klinik Endokrinoloji ve Diyabet Derneği, Obezite Klavuzu-2022, Mustafa Araz, Habib Bilen, Zeynel Beyhan, Hakan Korkmaz, Derun Taner Ertuğrul, Adnan Gökçel, Şakir Özgür Keşkek, Aliye Pelin Tütüncüoğlu., Editor, Neyir Matbaacılık, Ankara, pp.16-22, 2022 Sustainable Development

Esat ERENOĞLU'na Armağan

Ankara Üniversitesi Basımevi, Ankara, 2021

Diyabet ve Karbonhidrat Sayımı

Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Ltd. Şti ., Ankara, 2020 Sustainable Development

Bölüm 6. Huzurevlerinde Menü Planlama

in: Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editor, Anıl reklam, matbaa,Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, pp.206-233, 2020

Fonksiyonel Gıdalar

in: Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı, Prof. Dr. Çetin YAMAN, Doç. Dr. Nazan ERENOĞLU SON, Editor, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, İstanbul, pp.114-144, 2019 Sustainable Development

Obezite Kaygı Nedeni mi?

in: Türk Tıp Etiği Tıp Hukuku ve Tıp Tarihi Araştırmaları Yıllığı, Arın Namal, Hanzade Doğan, Fulya İlçin Gönenç, Editor, İstanbul Medikal Sağlık ve Yayıncılık Hiz. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, pp.367-372, 2017

Osmanlı Saraylarında Mutfak Kültürü

in: Türk Tıp Etiği Tıp Hukuku ve Tıp Tarihi Araştırmaları Yıllığı, Arın Namal, Hanzade Doğan, Fulya İlçin Gönenç, Editor, İstanbul Medikal Sağlık ve Yayıncılık Hiz. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, pp.581-585, 2017

Diabetin Tarihi

in: TIP VE KÜLTÜR TARİHİ ARAŞTIRMALARI, H. Hüsrev Hatemi ve Aykut Kazancıgil, Editor, STRATEJİ MATBAA TASARIM LTD. ŞTİ., İstanbul, pp.257-267, 2015

Anadolu Yemekleri ve Karbonhidrat Sayımı

Yelken Ajans Reklamcılık, Yayıncılık ve Matbaacılık, İstanbul, 2012

Karbonhidrat Sayımı El Kitapçığı

Lilly İlaç Firması tarafından hastalara dağıtmak için bastırılmıştır., İstanbul, 2009

Metrics

Publication

66

Citation (WoS)

65

H-Index (WoS)

6

Project

1

Thesis Advisory

4

Open Access

1
UN Sustainable Development Goals