Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Effect of Pro-Prebiotic Use on Biochemical Markers in Patients with Type 2 Diabetes

American Society for Nutrition NUTRITION 2024-CHICAGO-USA, ŞİKAGO, Amerika Birleşik Devletleri, 29 Haziran - 02 Temmuz 2024, cilt.8, ss.195

Türkiye'de Lisansüstü Tezlerde Karbonhidrat Sayımı Uygulamaları: İçerik Analizi

5. Klinik Endokrinoloji ve Diyabet Kongresi, Muğla, Türkiye, 27 Eylül - 01 Ekim 2023

Alternatif Diyet Uygulamaları

V. Klinik Endokrinoloji ve Diyabet Kongresi, Sarıgerme/MUGLA, Türkiye, 01 Ekim 2023

İntermittan fasting ve sirkadiyan ritm: Ne zaman yediğiniz önemli mi?

IV. Klinik Endokrinoloji ve Diyabet Kongresi, Sarıgerme/MUGLA, 28 Eylül 2022, ss.23

Glutamin Kullanımının Kanser Hastalarının Beslenmesindeki Etkisi

4TH INTERNATIONAL "BAŞKENT" CONGRESS ON PHYSICAL, SOCIAL AND HEALTH SCIENCES, Ankara, Türkiye, 26 Şubat 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

İF DİYET ÜZERİNE BİR BAKIŞ

5. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Mayıs 2021, ss.474-481

BESLENME VE DİYETETİK ÖĞRENCİLERİNİN BEDEN ALGI DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

5. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 19 - 20 Mayıs 2021, ss.468-472

İmmün Direnç ve Antioksidanların Rolü

1. Uluslararası Sağlık Bilimlerinde Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 03 Haziran 2020

Obezite ve Anlatısallık

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 26 - 27 Aralık 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Obezite ve Etik

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 26 - 27 Aralık 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Türk mutfak kültürünün son yüzyılda evrimi

2. Uluslararası Türk Tıp Tarihi Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 25 - 29 Ekim 2018

The evaluation of intake level of Omega-3 with analysis of 3-day food consumption in students.

the 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

Üniversite Öğrencilerinin Alkolsüz Enerji İçeceği Prevalansı.

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi., Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017

Toplumunda Diabet Farkındalığının Yaş Grupları ve Cinsiyetle İlişkilendirilmesi.

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi., Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

OBEZİTE KAYGI NEDENİ Mİ?Obesity As a Reason of Anxiety?

6. Tıp Etiği ve Tıp Hukuku Sempozyumu, VAN, Van, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

OSMANLI SARAYLARINDA MUTFAK KÜLTÜRÜGastronomy Culture in Ottoman Palaces

6. Uluslararası İslamTıp Tarihi Cemiyeti Kongresi., Van, Türkiye, 23 - 26 Eylül 2014

Geçmişten Günümüze Değişen Kadın Bedeni

TC Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi(ESKAM), Eskişehir, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Obezlerde Sağlık Hizmeti Almanın Eşitsizlikleri ve Etik Boyutu Üzerine Bir Bakış Açısı

SAĞLIK & BİLİM 2024 GÜNCEL TIP I, YÜCETAŞ ŞEYHO CEM, Editör, EFE AKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.351-361, 2024

Obezlerin İç Sesleri; Etik Olmayan Yaklaşımlar

Tıp ve Sağlık Bilimlerinde Güncel Araştırmalar, ÇİÇEK HÜLYA, Editör, Livre de Lyon, İstanbul, ss.137-147, 2024

Obezite ve Kanıta Dayalı Tıbbi Beslenme Tedavi Önerileri

Tüm Yönleriyle Obezite Tedavisi - 2023, Mustafa ARAZ, Editör, Turkiye Klinikleri, Eskişehir, ss.12-17, 2023

Tıbbi Beslenme Tedavisi

Klinik Endokrinoloji ve Diyabet Derneği, Obezite Klavuzu-2022, Mustafa Araz, Habib Bilen, Zeynel Beyhan, Hakan Korkmaz, Derun Taner Ertuğrul, Adnan Gökçel, Şakir Özgür Keşkek, Aliye Pelin Tütüncüoğlu., Editör, Neyir Matbaacılık, Ankara, ss.16-22, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Esat ERENOĞLU'na Armağan

Ankara Üniversitesi Basımevi, Ankara, 2021

Diyabet ve Karbonhidrat Sayımı

Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Ltd. Şti ., Ankara, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

Bölüm 6. Huzurevlerinde Menü Planlama

Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberi, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör, Anıl reklam, matbaa,Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.206-233, 2020

Fonksiyonel Gıdalar

Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı, Prof. Dr. Çetin YAMAN, Doç. Dr. Nazan ERENOĞLU SON, Editör, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, İstanbul, ss.114-144, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Osmanlı Saraylarında Mutfak Kültürü

Türk Tıp Etiği Tıp Hukuku ve Tıp Tarihi Araştırmaları Yıllığı, Arın Namal, Hanzade Doğan, Fulya İlçin Gönenç, Editör, İstanbul Medikal Sağlık ve Yayıncılık Hiz. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, ss.581-585, 2017

Obezite Kaygı Nedeni mi?

Türk Tıp Etiği Tıp Hukuku ve Tıp Tarihi Araştırmaları Yıllığı, Arın Namal, Hanzade Doğan, Fulya İlçin Gönenç, Editör, İstanbul Medikal Sağlık ve Yayıncılık Hiz. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, ss.367-372, 2017

Diabetin Tarihi

TIP VE KÜLTÜR TARİHİ ARAŞTIRMALARI, H. Hüsrev Hatemi ve Aykut Kazancıgil, Editör, STRATEJİ MATBAA TASARIM LTD. ŞTİ., İstanbul, ss.257-267, 2015

Anadolu Yemekleri ve Karbonhidrat Sayımı

Yelken Ajans Reklamcılık, Yayıncılık ve Matbaacılık, İstanbul, 2012

Karbonhidrat Sayımı El Kitapçığı

Lilly İlaç Firması tarafından hastalara dağıtmak için bastırılmıştır., İstanbul, 2009

Metrikler

Yayın

73

Atıf (WoS)

65

H-İndeks (WoS)

6

Proje

1

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları