Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri


GÜLDEMİR O.

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik, Yüncü Rafet, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, Eskişehir, ss.22-44, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Ders Kitabı
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957
  • Basıldığı Şehir: Eskişehir
  • Sayfa Sayıları: ss.22-44
  • Editörler: Yüncü Rafet, Editör
  • Anadolu Üniversitesi Adresli: Evet