Sürdürülebilir Beslenme Modelleri


HIZLI GÜLDEMİR H.

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Eskişehir, ss.145-171, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Ders Kitabı
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI
  • Basıldığı Şehir: Eskişehir
  • Sayfa Sayıları: ss.145-171
  • Editörler: Yüncü, Hilmi Rafet, Editör
  • Anadolu Üniversitesi Adresli: Hayır