Atıf İçin Kopyala
HIZLI GÜLDEMİR H.
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Eskişehir, ss.145-171, 2021
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Ders Kitabı
-
Basım Tarihi:
2021
-
Yayınevi:
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI
-
Basıldığı Şehir:
Eskişehir
-
Sayfa Sayıları:
ss.145-171
-
Editörler:
Yüncü, Hilmi Rafet, Editör
-
Anadolu Üniversitesi Adresli:
Hayır