Sürdürülebilir Gastronomide Yöresel Mutfakların Rolü ve Örnekler


GÜLDEMİR O.

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik, Yüncü Rafet, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, Eskişehir, ss.46-73, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Ders Kitabı
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957
  • Basıldığı Şehir: Eskişehir
  • Sayfa Sayıları: ss.46-73
  • Editörler: Yüncü Rafet, Editör
  • Anadolu Üniversitesi Adresli: Evet