Anadolu Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın...
Sürdürülebilir Mutfak Kültürü: Adana’nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yerel Yemekleri Üzerine Bir Çalışma
ŞENEL P.
,
KARABULUT A. S.
AYDIN GASTRONOMY, cilt.8, sa.2, ss.351-364, 2024 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
8
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2024
Doi Numarası:
10.17932/iau.gastronomy.2017.016/gastronomy_v08i2006
Dergi Adı:
AYDIN GASTRONOMY
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.351-364
Anadolu Üniversitesi Adresli:
Evet