Anadolu Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Restaurant Design in 2000’s: A Philosoph...
Restaurant Design in 2000’s: A Philosophical, Artistic and Socio-Cultural Analysis
ŞENEL P.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.9, sa.1, ss.145-152, 2021 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
9
Sayı:
1
Basım Tarihi:
2021
Doi Numarası:
10.21325/jotags.2021.782
Dergi Adı:
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.145-152
Anadolu Üniversitesi Adresli:
Evet