Akademik Unvanlar
-
2017 - 2019 Araştırma Görevlisi
Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans GMS508 Gastronomide Yeni Akımlar (BAHAR)
-
Lisans GMS303 Unlu Mamül Üretimi (GÜZ)
-
Lisans GMS403 Dünya Mutfakları II (GÜZ)
-
Lisans GMS407 Tarif Geliştirme ve Sunum Teknikleri (GÜZ)
-
Lisans GMS352 Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları (GÜZ)
-
Lisans GMS200 Staj I (BAHAR)
-
Lisans GMS409 Bitirme Projesi (GÜZ)
-
Lisans GMS300 Staj II (BAHAR)
-
Lisans GMS352 Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları (BAHAR)
-
Lisans GMS402 Bitirme Projesi (GÜZ)
-
Lisans GMS302 Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II (BAHAR)
-
Lisans GMS201 Temel Mutfak Uygulamaları I (GÜZ)
-
Lisans GMS301 Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları I (GÜZ)
-
Lisans GMS200 Staj I
-
Lisans GMS202 Temel Mutfak Uygulamaları II (BAHAR)
-
Lisans GMS104 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (YAZ OKULU)
-
Lisans BTU100 Bilgisayar Okur Yazarlığı (GÜZ)
-
Lisans BTU100 Bilgisayar Okur Yazarlığı (BAHAR)