Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2017 - 2019 Araştırma Görevlisi

    Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans GMS508 Gastronomide Yeni Akımlar (BAHAR)

  • Lisans GMS303 Unlu Mamül Üretimi (GÜZ)

  • Lisans GMS403 Dünya Mutfakları II (GÜZ)

  • Lisans GMS407 Tarif Geliştirme ve Sunum Teknikleri (GÜZ)

  • Lisans GMS352 Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları (GÜZ)

  • Lisans GMS200 Staj I (BAHAR)

  • Lisans GMS409 Bitirme Projesi (GÜZ)

  • Lisans GMS300 Staj II (BAHAR)

  • Lisans GMS352 Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları (BAHAR)

  • Lisans GMS402 Bitirme Projesi (GÜZ)

  • Lisans GMS302 Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II (BAHAR)

  • Lisans GMS201 Temel Mutfak Uygulamaları I (GÜZ)

  • Lisans GMS301 Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları I (GÜZ)

  • Lisans GMS200 Staj I

  • Lisans GMS202 Temel Mutfak Uygulamaları II (BAHAR)

  • Lisans GMS104 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (YAZ OKULU)

  • Lisans BTU100 Bilgisayar Okur Yazarlığı (GÜZ)

  • Lisans BTU100 Bilgisayar Okur Yazarlığı (BAHAR)