Akademik Unvanlar
-
2017 - 2019 Araştırma Görevlisi
Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans
GMS508 Gastronomide Yeni Akımlar (BAHAR)
-
Lisans
GMS303 Unlu Mamül Üretimi (GÜZ)
GMS403 Dünya Mutfakları II (GÜZ)
GMS407 Tarif Geliştirme ve Sunum Teknikleri (GÜZ)
GMS352 Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları (GÜZ)
GMS200 Staj I (BAHAR)
GMS409 Bitirme Projesi (GÜZ)
GMS300 Staj II (BAHAR)
GMS352 Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları (BAHAR)
GMS402 Bitirme Projesi (GÜZ)
GMS302 Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II (BAHAR)
GMS201 Temel Mutfak Uygulamaları I (GÜZ)
GMS301 Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları I (GÜZ)
GMS200 Staj I
GMS202 Temel Mutfak Uygulamaları II (BAHAR)
GMS104 Mutfak Hizmetleri Yönetimi (YAZ OKULU)
BTU100 Bilgisayar Okur Yazarlığı (GÜZ)
BTU100 Bilgisayar Okur Yazarlığı (BAHAR)