Makaleler
4
Tümü (4)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
1. GÜNCEL TEDAVİLERDE BESLENME ALIŞKANLIKLARINA AKTÜEL YAKLAŞIM
KLİNİK PLUS DERGİSİ
, cilt.1, sa.1, ss.42-47, 2022 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
Kitaplar
5
1. Dikey Tarım ve Gastronomi
Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu, İrfan; Alphan, Eda; Bölükbaş, Rabia, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.41-60, 2022
2. Gastronomi Festivalleri
Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Yılmaz Gökhan, Şahin Ayşe, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.110-130, 2021
3. Eskişehir
Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.448-458, 2021
4. Eskişehir
Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.448-458, 2021
5. Gastronomi Öğrencilerinin Paketli Gıda Tüketimine Yaklaşımları
Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Aydın Ş., Çoban Ö., Karakuş Y. ve Çalışkan N., Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.257-267, 2020
Ansiklopedide Bölümler
1
1. GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye
DETAY YAYINCILIK, ss., 2020