-
2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2014 - 2021 Yrd. Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2006 - 2014 Araştırma Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2015 - 2022 Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
Doktora
Seminer (Doktora)
-
Yüksek Lisans
Gastronomide Güncel Konular
Konaklama İşletmelerinde İş Süreçleri
Gastronomi Araştırmacılığı ve Yazarlığı
Seminer
Uzmanlık Alan Dersi
Seminer (YL)
-
Lisans
Gastronomi Tarihi
Restoran Yönetimi
Gastronomi Yazarlığı
Yemek Ritüelleri
Yöresel Mutfaklar
Ziyafet Uygulamaları
Yemek Ritüelleri
Tabak Tasarımı
Topluma Hizmet Uygulamaları
Yöresel Mutfaklar 1
Yöresel Mutfaklar 2
Yaratıcılık
Ziyafet Yönetimi
Turizm İşletmelerinde Kurumsallaşma
Turizm Araştırma Projeleri
-
Gastronomi ve mutfak sanatları yüksek lisans programlarının öğrenciler ve akademisyenler gözünden değerlendirilmesi
Zencir Çiftçi E. (Danışman)
-
Kültürel Sermayenin Yaratıcı Mutfak Sürecine Etkisi: Eleştirel Düşünce Eğiliminin Rolü
Zencir Çiftçi E. (Danışman)
-
Tüketicilerin yaşam tarzı ve gıda neofobi eğilimi
Zencir Çiftçi E. (Danışman)
-
Kahvecilik nesillerinin özellikleri üzerine bir araştırma
Zencir Çiftçi E. (Danışman)
-
Restoran işletmelerinde sürdürülebilirlik ve michelin yeşil yonca amblemi: Danimarka örneği
Zencir Çiftçi E. (Danışman)
-
Çalışanların kişilik özelliklerinin değişime açıklığa etkisi: Eskişehir restoranları örneği
Zencir Çiftçi E. (Danışman)
-
Turizm sektöründeki sosyal girişim çalışanlarının sosyal girişimcilik davranışı, iş ve yaşam tatmini: Tatuta projesi Narköy örneği
Zencir Çiftçi E. (Danışman)
-
Şehir Otellerinde Staj Yapan Turizm Öğrencilerinin Karşılaştıkları Sorunlar
Zencir Çiftçi E. (Danışman)
A.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023